Het spel Monopoly Apeldoorn

Monopoly Apeldoorn is een exclusieve editie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly. Sinds 1935 is Monopoly het meest bekende bordspel en zijn er meer dan 200 miljoen exemplaren verkocht. De Apeldoornse editie van Monopoly zal bestaan uit straten en bezienswaardigheden van Apeldoorn! Speel het spel en wordt niet alleen eigenaar van de Jachtlaan of het Raadhuisplein, maar wat denk je van je eigen straat?


Inwoners van Apeldoorn kunnen via de Facebookpagina kenbaar maken welke straten en bezienswaardigheden er niet op het bord mogen ontbreken. Het is een exclusieve oplage van het originele spel.

Loop deze speciale editie daarom niet mis!
Om verzekerd te zijn van een Monopoly Apeldoorn editie kun je nu al een reservering plaatsen.

Apeldoornse bedrijven hebben de mogelijkheid om een straat te ‘adopteren’ of een kans- of algemeen fondskaart te sponsoren. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een origineel en onderscheidend cadeau?

Stop met zoeken! Met Monopoly Apeldoorn heb je een geschenk voor de toekomst. In juni zal de Apeldoorn editie van Monopoly geleverd kunnen worden. Hierdoor heeft elk deelnemend bedrijf de spellen ruimschoots op tijd in huis om bijvoorbeeld in te zetten als kerstgeschenk voor personeel en relaties!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Monopoly Apeldoorn? Like dan onze Facebookpagina.

Bekijk de sponsormogelijkheden ›